VERZENDEN

Verzendkosten

Wij verzenden bestellingen gratis vanaf €50,- in Nederland. Voor bestellingen onder de bovengenoemde tarieven, hanteren wij de volgende verzendkosten:
PostNL Brievenbuspakket: €3,95 (met Track & Trace)
PostNL Pakket post: €5,95 (met Track & Trace)

 

Verzending

We streven ernaar alle bestellingen – op werkdagen voor 15:00 uur besteld – binnen 1-2 werkdagen te verzenden (m.u.v. gepersonaliseerde artikelen). Orders die in het weekend of op feestdagen geplaatst worden, zullen de eerstvolgende werkdag verwerkt worden. De artikelen die gepersonaliseerd worden, verzenden wij binnen 2-5 werkdagen. Wanneer je een gepersonaliseerd artikel besteld gecombineerd met een item dat wel op vooraard is,  zullen wij wachten met verzenden tot de gehele bestelling compleet is.

 

Levertijd

Na verzending kunt u uw bestelling doorgaans de volgende werkdag verwachten. De exacte levertijd is afhankelijk van de vervoerder. Wij doen alles wat in onze macht ligt om de pakketten optimaal aan te leveren ten einde de levertijd te bespoedigen. Wij kunnen echter geen verantwoordelijk nemen, of aansprakelijk gesteld worden, voor een eventuele vertraging veroorzaakt door de vervoerder.

 

Orderbevestiging

Direct na het afronden van je bestelling op de website ontvang je van ons een e-mail. Ontvang je deze niet, dan is er vrijwel altijd een fout ontstaan in het e-mailadres. Wij willen je vragen je gegevens te controleren en direct contact op te nemen als er iets niet klopt. Stuur een e-mail naar info@juffrouwkato.nl, zodat we de status van je order kunnen controleren en je de bevestiging alsnog kunnen versturen. 

 

Track & Trace

Je ontvangt van ons een e-mail zodra je bestelling is verzonden, inclusief een Track & Trace-code waarmee je de status van je bestelling kunt volgen. We bieden standaard verzending met Track & Trace code voor alle bestellingen. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je per e-mail een verzendbevestiging met daarin de trackinginformatie.

 

Bestelling afhalen

Wil je jouw bestelling afhalen? Dat kan! Kies tijdens het afrekenen voor 'gratis ophalen in Noordwijkerhout’. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht.  Als je bestelling klaar en ingepakt is, ontvang je een e-mail waarin je een afspraak kunt maken om je bestelling op te halen.