Over ons

Wat leuk dat je Juffrouw Kato ontdekt hebt! Wij zijn een online winkel met de leukste en mooiste kindercadeaus. Geen groot productaanbod, maar onze collectie wordt regelmatig vernieuwd en aangevuld. Dus neem zeker af en toe een kijkje om te zien wat er allemaal nieuw is binnen gekomen! Vind je het fijn om wat meer over Juffrouw Kato te weten voordat je een bestelling plaatst? Lees dan snel verder. 

 

Mijn naam is Marleen, ik ben getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen. Mijn droom begon toen ik mijn eigen webwinkel startten, uit voorliefde voor leuke spullen. Ruim een jaar later, werd er chronische rugpijn geconstateerd bij mij. Na bijna twee jaar dagelijks pijn, eindelijk de diagnose spondylose. Een lach en een traan. Meer tijd voor de kids, geen dag meer zonder pijn. Vallen, opstaan, ervan leren en weer doorgaan. Na lange tijd heb ik Juffrouw Kato weer opgepakt en opnieuw begonnen. Dromen brengen ons voor uit. 

 

Bij Juffrouw Kato vinden wij service en klantvriendelijkheid belangrijk! 
Ik heb geen ‘negen tot vijf’ mentaliteit. Ik werk in de tijd die beschikbaar is. Als ik in de gelegenheid ben, beantwoord ik je vraag gelijk. Ook ’s avonds of in het weekend. Ik doe er alles aan om je zo snel mogelijk te woord te staan. Mocht ik een keer niet bereikbaar zijn om wat voor reden dan ook, dan zorg ik ervoor dat je binnen 24 uur antwoord op je vraag krijgt. 

 

Liefs Marleen

 

Heb je feedback, opmerkingen of leuke ideeën, laat me het zeker weten! Je kunt me bereiken via info@juffrouwkato.nl of stuur een Whatsappbericht naar 0614794083.